English

Udnyt tiden - lær online

Vi står klar på Tietgen med en række online kurser, som du kan tage hvor end det passer dig. Kurserne kan både være til dig, som er hjemsendt medarbejder eller til dig, som har fået lidt ekstra tid på jobbet.

Udnyt tiden

Hvad enten du er arbejdsgiver med hjemsendte medarbejdere, selv er hjemsendt medarbejder eller har lidt ekstra tid på jobbet, har du mulighed for at bruge tiden på at efteruddanne dig. Vi tilbyder en række kurser online, hvilket betyder, at du kan lære hjemmefra præcis når det passer dig. Det kræver blot en internetadgang. 

Det kan betale sig for dig og din arbejdsplads

Vi har en række kursustilbud, som virkelig kan betale sig at benytte i forbindelse med nedlukningen af Danmark. Fx kan du tage på et af vores AMU-kurser, og hvis du er i AMU-målgruppen, kan du søge om løntabsgodtgørelse(VEU-godtgørelse) for den tid du bruger på at lære. På den måde taber din arbejdsplads ikke penge på at du dygtiggør dig.

Online AMU-kurser

Se alle vores online AMU-kurser i listen nedenfor. Du kan også søge efter et bestemt kursus ved at klikke på forstørrelsesglasset ude til højre. 

Kurser på grundlæggende niveau

*Siden er opdateret tirsdag 19.05.20 kl. 08.02

Når du tilmelder dig

Vær opmærksom på, at du ved tilmelding videresendes til efteruddannelse.dk, og skal finde dit kursus på en liste over alle AMU-kurser. Derfor foreslår vi, at du husker navnet på kurset eller skriver det ned, så du nemt kan finde det igen ved den endelige tilmelding. Hvis du får problemer med tilmeldingen, sidder vores sekretærer også klar til at hjælpe dig. 

Online kurser uden godtgørelse

Virksomhedsøkonomi B

Online Forberedende VoksenUndervisning med mulighed for godtgørelse

FVU står for Forberedende VoksenUndervisning og er for dig, der har udfordringer med at læse, skrive, regne, engelsk eller it. På Tietgen udbyder vi flg. FVU-kurser online, og de er derfor ideelle i forbindelse med nedlukningen af Danmark, som vi ser nu: 

FVU-kurserne er gratis for dig at deltage på, og din virksomhed kan søge om løntabsgodtgørelse i form af Statens VoksenUddannelsesstøtte (SVU).

Alle tre FVU-tilbud afholdes som onlinekurser også selvom der står skrevet noget andet. Vi afholder dem online, som et ekstraordinært tiltag i forbindelse med corona-nedlukningen af Danmark. 

>> DU KAN LÆSE MERE OM ALLE VORES FVU-TILBUD HER 

Fordele ved onlinekurser

 -  Fleksible kurser
 -  Du bestemmer tempoet
 -  Du bestemmer hvornår du vil lære
 -  Du kan følge undervisningen overalt – både hjemme, på kontoret eller noget helt tredje

Fordele ved onlinekurser

Spørgsmål? Kontakt os

Har du spørgsmål så kontakt os endelig.